چای جانان یک محصول کاملا ارگانیک می باشد و در هیچ مرحله ای از فرآیند تولید از رنگ، اسانس یا طعم دهنده استفاده نمی شود. در نتیجه روش دم آوری آن با چای های موجود در بازار که حاوی رنگ دهنده های مصنوعی و اسانس میباشند، کاملا متفاوت است.

علاوه بر کیفیت چای که در طعم دهی نهایی موثر است، نوع آب مورد استفاده برای دم آوری و سرو چای نیز بسیار حائز اهمیت میباشد. پیشنهاد میشود از آب تصفیه شده با دستگاه 6مرحله ای یا از آب چشمه های طبیعی استفاده کنید.

پیشنهاد می شود برای دم آوری چای از قوری چینی استفاده کنید.

ابتدا قوری را به مدت چند دقیقه روی کتری یا سماور قرار دهید تا به دمای مطلوب برسد.

به ازای هر فنجان چای، یک قاشق غذاخوری چای سیاه در داخل قوری بریزید.

آب جوش را تا حدی داخل قوری بریزید که روی چای کاملا پوشانده شود.

قوری را به مدت 10 الی 15 دقیقه روی کتری یا سماور قرار دهید.

برای عصاره گیری بهتر می توانید قوری را با دم کنی به مدت 5 دقیقه بپوشانید.

پس از گذشت حداکثر 20 دقیقه، چای آماده سرو میباشد.

 

پیشنهاد می شود از کیسه های نگهداری چای داخل قوری استفاده نشود. زیرا ترکیبات شیمیایی موجود در آن موجب تغییر طعم چای می شود.